• AWAS! MERANA kerana Kegatalan? Anda Harus Baca Sehingga Habis!


    NOTA: ini bukan produk ajaib, mahupun produk kecantikan. 

    AZABNYA  GATAL NI  HANYA  TUHAN  SAHAJA  YANG  TAHU…


    Ramai yang hampir berputus asa dan sangat kecewa serta sedih kerana sudah habis ratusan malah ribuan ringgit tetapi Masalah Gatal tidak juga sembuh.  

    ANDA ADA MASALAH SEPERTI INI?

    Ini semua ialah antara yang pernah mengalami masalah kulit. Mereka juga seperti anda pernah mencuba berbagai bagai cara untuk merawat masalah kulit mereka. Malah mereka memang skeptikal dengan pengiklanan sebegini. Alhamdulillah, setelah gunakan cara ini, masalah mereka sembuh dan terkawal.  Mereka juga sudah berpuas hati. Dari sekecil masalah Kurap, sehingga ke yang lebih dasyat seperti Masalah Eczema, Psoriasis & Jangkitan Bakteria & Kulat dapat dikawal, dan akhirnya membenarkan kegembiraan mereka dikongsi dengan anda semua dalam bentuk testimoni!

    Kajian mendapati hampir 10% bayi berumur 3 hingga 6 bulan mengalami Masalah Gatal, 40% berlaku pada bayi yang berumur 18 bulan ke atas dan 60% di kalangan remaja.
    • Masalah Gatal pedihnya tak terkata apabila terkena peluh. Makin digaru, makin banyak pula yang tumbuh sehingga kadangkala menjadi kudis besar. Orang dewasa pun rasa BISAnya masalah gatal ni, anak-anak apatah lagi.
    Anda dah puas menangis tepi bucu katil setiap malam mengenang masalah gatal anda ni?
    ANDA INGIN JADI SEPERTI MEREKA? 
    Mereka merupakan antara beribu pengguna OzPure Skin Cream yang telah berjaya merawat dan mengawal masalah mereka. Anda di tempat yang betul!

    MUNGKIN KALI INI GILIRAN ANDA PULA UNTUK PULIH.

    ORANG LAIN BOLEH, KENAPA TIDAK ANDA?


    Biar saya ceritakan serba sedikit tentang masalah gatal yang agak ramai penghidapnya di Malaysia.
    Mengenal Kegatalan:
    Kegatalan merupakan simptom masalah kulit yang sangat merunsingkan. 
    Ianya berkekalan dan agak kronik.
    Walaupun masalah ini boleh datang dalam berbagai bentuk dan rupa, ianya kebiasaan datang dengan
    1. bengkak,
    2. kemerahan, dan
    3. kulit gatal.
    Kegatalan mungkin terjadi lebih teruk jika digaru dan mendatangkan masalah radang yang lebih serius.
    Apabila lapisan kulit atas terkoyak (luka), bahagian ini akan lebih senang dijangkiti bakteria, terutama sekali bakteria Staphylococcus Aureus.
    1. Rasa pedih
    2. keluar air bernanah,
    3. dan meningkatkan risiko parut 
    apabila Masalah Gatal ini sembuh. Ini yang ingin kita elakkan! 
    Untuk mengatasi masalah Gatal ini, anda perlukan penyelesaian yang dapat
    1. melegakan kulit dengan cepat,
    2. mengelakkan kegatalan,
    3. membunuh bakteria, dan
    4. mengurangkan radang.


    APA PERKARA YANG PALING PERLU DIELAKKAN BILA MASALAH GATAL MENYERANG ?

    JANGAN SESEKALI MENGGARU BAHAGIAN YANG TERJEJAS


     
    Mungkin pada waktu siang, di mana kita lebih sedar, kita boleh mengawal daripada menggaru. Tetapi bagaimana dengan pada waktu malam, sewaktu kita sedang tidur? Tanpa sedar, anda akan berasa kegatalan dan menggaru kawasan terjejas. Ini lebih teruk lagi pada kanak-kanak yang mempunyai kulit yang lebih nipis.

    Kita berhak untuk mendapatkan tidur yang lena cara yang TERBAIK  untuk mengawal masalah kegatalan ini, terutamanya pada waktu malam, ialah dengan menggunakan:
    " KRIM GATAL "

    Sebelum anda memilih Krim Gatal, ada beberapa kriteria yang perlu anda pastikan
    1. Bahan Digunakan Semulajadi
    2. Anti Bakteria & Kulat 
    3. Menghilangkan Kegatalan 
    4. Melembapkan Kulit
    Kejap, kalau rawatan tradisional berkesan, kenapa perlu cari krim gatal yang lain lagi??
    Ya, Betul yang rawatan tradisional ini berkesan. Tetapi adakah anda MASA untuk menyediakan bahan bahan seperti di atas setiap hari? Tindak balas cara rawatan tradisional ini juga SANGAT LAMBAT
    Senang cerita, rawatan tradisional mengambil masa, dan lebih lambat bertindak.
    ANDA PERLUKAN SESUATU YANG BOLEH JIMATKAN MASA DAN BERTINDAK DENGAN PANTAS TANPA KESAN SAMPINGAN!


    Semua kriteria ini terdapat dalam satu produk yang ingin saya SYORkan kepada anda
    Dengan pengalaman dalam bidang Terapi Ozon lebih 15 tahun di Malaysia,
    kami telah berjaya menemukan satu formula khas
    untuk membantu anda mengatasi masalah ini

    "PURE OZONATED OLIVE OIL"
    Dengan Kesan Tri-Tindakan
    Anti Bakteria & Kulat
    Melegakan Kegatalan
    Menyembuhkan Kulit Bermasalah

    Apa yang membuatkan OzPure Skin Cream begitu berkesan?
    Ubat Gatal OzPure® Skin Cream merupakan satu krim gatal topical homeopati berasaskan penemuan sains yang dihasilkan dengan cara menggabungkan bahan-bahan semulajadi dengan teknologi ozon yang dapat melegakan pedih gatal, mengurangkan radang untuk bermacam macam masalah, dan membekalkan kelegaan pada masalah kulit yang rosak.

    ANTI-BAKTERIA, KELEGAAN TANPA BAHAN TERLARANG – Apabila disapu, Ubat Gatal OzPure Skin Cream akan melawan bakteria dan kulat pada kawasan kulit terjejas. Patogen inilah yang mengakibatkan jangkitan pada kulit terjejas masalah eczema. Dengan menyapu Ubat Gatal OzPure Skin Cream, ia akan mula untuk melegakan dan menghilangkan symptom eczema ini. Bahan penyembuhan kami ini tidak mengandungi sebarang corticosteroids atau antibiotik.
    MENGURANGKAN RADANG, KEGATALAN, PEDIH GATAL DAN TAK SELESA – Kandungan semulajadi homepati pada Ubat Gatal OzPure Skin Cream ini dapat memberi kelegaan untuk mengurangkan radang dan melegakan kegatalan, pedih gatal,dan tak selesa. Setiap kandungan OzPure Skin Cream dipilih berdasarkan rekod saintifik dan hasil penyelidikan klinikal dalam memberikan hasil yang sempurna dalam terapi kulit.
    MEMBANTU KULIT ROSAK DAN MENGELAKKAN KESAN PARUT – Apabila kulit semakin rosak, aka nada potensi untuk kulit berparut atau bengkak kekal. Ubat Gatal OzPure Skin Cream dapat meransang pergerakan darah dan menggalakkan pertumbuhan sel kulit yang baru dan menghalang parut daripada terhasil.
    MUDAH, SELAMAT, TIDAK MENYAKITKAN DAN TIADA KESAN SAMPINGAN – Tidak seperti produk lain, Ubat Gatal OzPure Skin Cream tidak mengandungi bahan kimia atau sebarang kesan sampingan. Ianya 100% semulajadi dan boleh digunakan oleh seisi rumah. 

    Melembutkan sisik keras kulit dan sekaligus merangsang pembuangannya

    Mengurangkan keradangan dan kegatalan serta mempunyai kesan penyejukan pada kulit

    Menormalkan pergerakan mikro darah sekaligus melancarkan penerimaan kulit terhadap vitamin & mineral

    Bahan - Bahan & Khasiat Kandungan Ubat Gatal OzPure Skin Cream

    Minyak Zaitun Asli : Lengkap dengan tiga jenis anti oksidan utama: 

    1. Vitamin E,
    2. Polyphenols
    3. Phytosterols 
    yang dapat bertindak sebagai 
    1. Anti Penuaan, 
    2. mengekalkan kelembutan pada kulit, 
    3. melindungi daripada sinaran ultra violet, & 
    4. menghalang serangan bakteria pada kulit
    Gas Ozon (Oksigen Aktif) : Lengkap dengan tindakan 
    1. meransang penyembuhan kulit rosak, 
    2. membersihkan kulit daripada jangkitan bakteria & kulat.
    Cera Alba : Bersifat 
    1. Anti Bakteria & 
    2. Anti Kulat
    dan berfungsi untuk membuat 
    1. lapisan perlindungan pada kulit &
    2. mengekalkan kelembapan tanpa menutup liang roma kulit.
    Vitellaria Paradoxa : Bertindak sebagai
    1. Agen Penyembuhan pada kulit &
    2. melindungi kulit daripada serangan Bakteria & Kulat
    Ekstrak Mentha x Piperita : Memberi
      1. kelegaan pada kulit yang bermasalah, 
      2. menyejukkan radang kulit, &
      3. meransang penyembuhan

    Ekstrak Vitamin E  :  Membantu kulit untuk menjadi 
    1. lebih segar, dan 
    2. bersih
    Juga dapat membantu dalam 
    1. meransang penyembuhan kulit yang kering dan kasar

    PENGIKTIRAFAN

    Diperakui Keberkesanan Terhadap Penyembuhan Masalah Gatal
    Pertubuhan Pengamal Perubatan Ozon Malaysia
    (PPPOM)






  • NAK TAHU APA YANG DAH TERJADI KEPADA KULIT MEREKA DI ATAS TADI?
    "F" mengalami serangan Eczema yang agak menyesakkan. Masalah beliau sangat sangat memedihkan hati sebab serangan Masalah Eczema sering terjadi di kawasan muka dan badan. Kerja beliau yang memerlukan berjumpa dengan orang ramai membuatkan beliau tertekan. Yerlah, habis satu muka melarat. Sis F gunakan OzPure Skin Cream dalam seminggu lebih, dah dapat kawal masalah kulit beliau. Tak ada lagi beliau nak segan segan berjumpa orang ramai lepas ni.

    "Z" ni pulak kena masalah KOMBO terus. Masalah Eczema , Luka Diabetik , & Kudis. Gatal tak usah cakaplah... Dah habis melarat lah orang kata. Dua hari sekali kena singgah Klinik Kesihatan utk buat dressing, utk elak masalahnya lebih teruk. Habis berbagai krim dia cuba, daripada yang ada steroid, sampailah yang organik, semuanya tak berkesan. Lepas guna OzPure Skin Cream, masalah dia semakin terkawal. Sikit demi sikit kulitnya sembuh. Sekarang dia hanya perlu jaga makan saja, tak lagi perlu ke Klinik Kesihatan untuk buat dressing.
    Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

    En "J" pula menggunakan Krim Gatal OzPure untuk megatasi masalah beliau. Kurang daripada 1 minggu, beliau tidak lagi mengalami masalah kegatalan, dan hanya menunggu untuk kulitnya sembuh sempurna seperti asal. 

    Adik S berjaya mengatasi masalah kulit beliau kurang daripada 1 minggu juga. Tidak lagi beliau perlu untuk bersusah payah menukar pakaian setiap kali rasa gatal tiba untuk elakkan baju beliau kotor terkena nanah. Hanya dengan Krim Gatal OzPure - Mudah Selamat & Organik

    Apa? Nak Guna Krim Mengandungi Steroid Untuk Kesan Lebih Pantas?
    JANGAN BUAT HAL
    Tahukah Anda, pada bekas krim mengandungi Steroid terdapat beberapa AMARAN yang meragukan?
    Yerlah, Penggunaan yang berterusan tanpa kawalan akan menyebabkan kesan sampingan yang menakutkan!
    1. Menipiskan Kulit
    2. Menggangu Kestabilan Hormon Badan
    3. Menipiskan Saluran Darah
    4. Merosakkan Hati
    5. Merosakkan Buah Pinggang
    6. dan macam macam lagi...
    Produk OzPure adalah alternatif kepada pesakit eczema kerana ianya bebas steroid serta bahan-bahan kimia berbahaya yang biasanya digunakan untuk merawat.
    OzPure bukan ubat yang boleh terus menyembuhkan kerana ia perlu melalui tahap dalam proses rawatan. Jadi anda perlu bersabar untuk pulih sepenuhnya.
    Anda ada 2 pilihan untuk merawat :
    1. Gunakan ubatan yang mengandungi bahan-bahan yang boleh merosakkan kulit anda dalam tempoh jangka panjang atau bersabar.
    ATAU
    1. Guna dan amalkan OzPure dengan konsisten dan sabar.
    Buatlah pilihan bijak untuk masa depan anda & keluarga anda.


    Sis ni belikan untuk adik dia yang ada masalah Bisul, alih alih dia pun guna sekali untuk masalah Kutu AirKrim Eczema OzPure ni pelbagai kegunaannya tau. Terus sis ni jadikan krim ni produk HARUS ada kat rumahnya. 
    Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

    MENGAPA ANDA HARUS MENDAPATKAN OZPURE ?


    [✔] Kelegaan Pantas
    OZPURE® bertindak dengan sistem badan untuk mengurangkan pedih kesakitan dan radang. Kombinasi bahan kandungan yang unik dapat meransang peredaran darah untuk memulihkan kulit, dan kesan gatal dengan pantas, disamping melawan serangan jangkitan bakteria dan kulat. Pengguna yang merawat eczema dilaporkan dapat melihat perubahan & kelegaan dalam masa beberapa jam. Bahan kandungan yang tulen dan asli sangat membantu untuk melegakan kepedihan dan kegatalan disamping memulihkan keadaan kulit dalam proses penyembuhan eczema.
    [✔] Bahan Semulajadi, Oksigen Aktif ( Ozon ) Gred Perubatan
    OZPURE® merupakan hasil gabungan bahan bahan semulajadi yang berkualiti tinggi. Krim Homeopati Ber Gred Perubatan kami menggabungkan bahan semulajadi ( Minyak Zaitun "Cold Pressed" & Oksigen Aktif Ber Gred Perubatan (Ozon).
    Antara kandungan lain termasuk:
    Cera Alba
    Vitellaria Paradoxa
    Mentha x Piperita
    Vitamin E
    [✔] Penghantaran Transdermal (Antara Lapisan Kulit)
    OZPURE® menggunakan bahan semulajadi yang membuatkan penghantaran transdermal sangat efektif dengan cara menggabungkan Minyak Zaitun (Cold Pressed) dan bahan bahan penyembuhan yang lain, sekaligus membuatkan OZPURE® sangat efektif dan pantas-bertindak. Minyak Zaitun mempunyai kesan pelembapan dan kesan pemulihan yang sangat efektif, dan dapat menembusi kulit lebih baik daripada bahan lain, menjadikan minyak zaitun antara agen penyembuhan terbaik. 
    [✔] Pelbagai Kegunaan
    Selepas beberapa lama, banyak testimoni yang kami terima daripada pengguna OZPURE®, kami mendapati lebih banyak lagi kegunaan OZPURE®. Formula unik kami dapat membaharui, menyegarkan, dan merawat bahagian kulit yang terjejas, kepedihan, tidak selesa, masalah kulit yang tidak menyenangkan, termasuk kesan luka kecil dan kesan terbakar, lebam, ulser, gigitan serangga dan yang lebih teruk seperti jerawat, eczema, psoriasis, dan jangkitan bakteria.
    [✔] Selamat
    OZPURE® adalah sangat selamat dan boleh digunakan seisi keluarga tanpa perlu risaukan kesan sampingan.
    [✔] Kesan Seawal 14 Hari dengan penggunaan berterusan
    [✔] Harga Mampu Milik
    [✔] Menerima pengiktirafan Pertubuhan Pengamal Perubatan Ozon Malaysia (PPPOM)
    [✔] Produk terbaik hasil formulasi daripada teknologi German.
    [✔] Dihasilkan oleh sekumpulan pakar dalam bidang terapi Ozon.
    [✔] Jenama yang telah dipasarkan di klinik terapi ozon serata Malaysia.

    INSYA ALLAH, KAMI BANTU ANDA RAWAT GATAL SEAWAL 14 HARI,

     TANPA BAHAN TERLARANG DENGAN KOS MAMPU MILIK




    JANGAN PERCAYA CAKAP KAMI ! TENGOK SENDIRI HASIL MEREKA!












    Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

    Siapakah Kami?

    Pakar dalam bidang Terapi Alternatif Ozon selamat lebih 15 tahun, kami telah berjaya merawat berbagai masalah berkaitan kulit, daripada jerawat, sehinggalah ke Eczema & Psoriasis. Proses gabungan minyak zaitun dan gas ozon yang dilakukan sehingga lebih 3 minggu ini dihasilkan khas untuk pesakit di pusat rawatan terapi ozon kami, tetapi atas saranan pesakit kami yang sudah tamat rawatan dan mahukan produk ini, kami mula letakkan produk minyak ozon ini di pasaran. Jika anda berminat untuk bertanya tentang produk ini, anda boleh terus
    Whatsapp: 019 346 6655




    Anda dah sedia untuk mendapatkan OzPure Skin Cream?



    1 Unit : RM 80.00
    (JIMAT RM50.00)


    HANYA SEHINGGA 06 july 2017

     LAGI CEPAT ANDA BERTINDAK LAGI BAGUS…

    Satu nilai yang tidak dapat dibandingkan apabila Kegatalan anda Sembuh dan Tak Kembali Lagi.
    Hidup Bebas TANPA GATAL!
    Jadi isi butang tempahan dan tempahlah OzPure anda sekarang.


    Sehari anda bertangguh bermakna anda sedang menyesakkan dan menyusahkan diri anda sendiri. Hari-hari mengeluh masalah kulit tetapi tiada tindakan positif yang diambil.


    Isi Borang Pembelian Dibawah SEKARANG!
    FAQ:
    1. Adakah OzPure Skin Cream dapat merawat / mengawal masalah kulit yang lain? ->> Ya, antara masalah kulit lain yang dapat dirawat / dikawal ialah seperti Psoriasis, Kudis, Kurap, Panau, Luka Diabetik, Kutu Air, Kayap, Tapak Kaki Merekah dsb..
    2. Adakah OzPure Skin Cream selamat untuk bayi dan kanak-kanak? ->> Ya, ianya selamat untuk bayi dan kanak-kanak, walau bagaimanapun, kami tidak galakkan penggunaan krim organik atau bukan organik pada bayi di bawah umur 1 tahun atas faktor kulit mereka lebih sensitif dan nipis daripada 1 tahun ke atas.
    3. Berapa lama perlu saya tunggu sebelum OzPure Skin Cream menunjukkan hasil? ->> Produk ini bukanlah produk ajaib yang dapat menyelesaikan masalah anda serta merta, namun demikian, terdapat ramai pengguna kami yang mengatakan masalah mereka dapat dikawal / dirawat kurang daripada 24 jam. Faktor lain seperti jenis masalah dan jenis sensitiviti kulit juga harus diambil kira.
    4. Apa langkah-langkah keselamatan yang harus diambil apabila menggunakan OzPure Skin Cream? Adakah ada kemungkinan terjadi kesan sampingan selepas menggunakan produk ini?  ->> Produk ini selamat, senang untuk digunakan terhadap masalah masalah kulit yang berlainan. Kami menggunakan bahan-bahan organik yang berkualiti dan bebas bahan kimia. Sehingga ke hari ini, tiada sebarang aduan berkenaan kesan sampingan yang timbul daripada penggunaan produk ini. Namun demikian, kami ingin memberi ingatan yang mana seperti produk produk rawatan kulit yang lain, jika keadaan kulit anda berkekalan atau semakin teruk, anda diminta untuk terus pergi berjumpa pakar perubatan. Diingatkan juga, walaupun produk ini selamat untuk kanak-kanak, sila pastikan produk ini diguna pakai dibawah pengawasan orang dewasa.
    5. Apakah cara yang paling sesuai untuk menggunakan OzPure Skin Cream ? ->> Terdapat arahan cara penggunaan untuk jenis jenis masalah kulit berlainan di dalam kotak bungkusan produk ini. 
    Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini. Namun demikian, ianya ialah hasil persendirian dan hasil selalunya berlainan. Kami tidak menuntut yang ia adalah hasil tipikal yang akan dialami semua penggunaPermintaan pulangan semula akan dilakukan selepas pihak kami mengenal pasti kenapakah produk tidak berkesan. 

    Jika ada masalah ketika mengisi borang atau membuat bayaran,
    Sila Whatsapp ke 019- 346 6655

    • Lagi lambat anda bertindak, lagi sengsara hidup anda angkara Kegatalan.
      • ANDA NAK FIKIR DULU?  LAGI  MERANA  ANAK  ATAU  AHLI  KELUARGA  ANDA  YANG  ADA GATAL TU.
      • ANDA  NAK  TUNGGU  GAJI?  ANDA  SANGGUP  HIDUP  ANDA  DIHANTUI  AZAB  GATAL SEPANJANG  MASA?
      • NAK TANYA SUAMI / ISTERI DULU ? ANDA YANG ADA GATAL, ANDA HARUS BUAT KEPUTUSAN. 
      Bertindaklah sebelum Eczema bertambah melarat. Isi borang tempahan sekarang.

Comments